Netmarble Hyper Hits Project toplantısı İTÜ ARI Teknokent’te!

Netmarble EMEA, oyun geliştiricilerinin oyunlarını dünya çapında yayınlayarak başarılı olmasını sağlamak amacıyla başlattığı Hyper Hits Project’i tanıtmak amacıyla 12 Ekim 2019 Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te bir toplantı gerçekleştirilecek.

Tüm dünyada özellikle hyper-casual türünde oyun geliştirenlere açık olan bu program, yayıncılık, danışmanlık ve pazarlama sağlayarak tüm dünyada başarı kazanmayı hedefleyen oyunlar için bir başlangıç noktası sunmayı amaçlıyor.

Dünyanın en büyük 5 mobil oyun firması arasında olan ve bugüne kadar birçok değerli oyun stüdyosunun oyunları için yayıncılık hizmeti veren Netmarble EMEA, hyper-casual oyun geliştiricilerin dünya çapında başarılara imza atmasını sağlamak amacıyla Hyper Hits Project programını başlattı. Programın oyun geliştiricilere tanıtımı, eğitim ve iletişim ağının oluşturulması amacıyla Türkiye’nin 6 şehrinde gerçekleştirilecek toplantıların İstanbul ayağı, 12 Ekim 2019 tarihinde, İTÜ ARI Teknokent’te düzenlenecek.

Oyun geliştiriciler profesyonellerle buluşacak

Toplantıya katılacak profesyoneller arasında Netmarble Yatırım Projeleri Koordinatörü Ezgi Temir “Stüdyo İlişkileri ve Oyun Yayını Öncesi”, Netmarble Mobil Oyun Yayın Müdürü Eray Uygun ise “Oyun Yayını Sırası ve Sonrası” üzerine konuşacak. Ayrıca Admost Satış ve İş Geliştirme Sorumlusu Ayşegül Yıldırım “Monetization ve Gelir Optimizasyonu”, Adjust Türkiye ve MENA Bölgesi Müşteri Yöneticisi Oya Yazıcıoğlu “Datanın Gücü ile Başarılı Mobil Oyun Geliştirme” konulu sunumlarını gerçekleştirecek. Toplantıya katılan oyun geliştiriciler profesyonellerle tanışma fırsatının yanı sıra hyper-casual oyun yayını hakkında merak ettikleri konularda cevap alma şansına da sahip olacak.

Netmarble’dan ‘Oyunlarınızı getirin, yayınlayalım’ çağrısı

Netmarble Hyper Hits Project programı tüm dünyadaki mobil oyun geliştiricileri ve ekipleri ile mobil oyun stüdyolarına açık olacak. Program özellikle causal ve hyper-casual türü oyunların geliştiricileri için hem maddi hem de danışmanlık desteği sunarak uluslararası alanda başarı kazanmaya giden yolda bir başlangıç noktası olmayı amaçlıyor. Program kapsamında pazarlama, işletme, soru-cevap, müşteri desteği, yerelleştirme gibi tüm yayıncılık hizmetlerine desteğin yanı sıra finans desteği de sağlanacak.

Netmarble 6 şehir ziyaret edecek

Netmarble EMEA, Netmarble Hyper Hits Project programının oyun geliştiricilere tanıtımı, eğitim ve iletişim ağının oluşturulması amacıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli ve Adana’da buluşma toplantıları düzenleyecek.

Netmarble Hyper Hits Project programı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve mobil oyun projenizle programa başvuru için https://publishing.netmarbleemea.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Leave a comment